Winkelwagen

Leeg

Over ons

Bucomat gebouw

Over ons

Bucomat, opgericht in 1981, is actief als invoerder-distributeur binnen de tuinsector.

De klanten, gespecialiseerde tuincentra worden vanuit het bedrijf in Deinze, Oost-Vlaanderen beleverd.

Reeds 30 jaar is Bucomat exclusief verdeler van het kwaliteitsvolle Franse zadenmerk Vilmorin.

Enkele jaren later werd het aanbod uitgebreid met gazonzaden, meststoffen en potgronden onder de merknaam Vilmorin, decoratieve bodembedekkers van Bucomat en organische bodemverbeteraars en biologische tuinproducten van het Franse merk Or Brun. 

Met de verbreding van het assortiment tuintoebehoren waaronder moestuinbakken, zaai- en plantaccessoires, groenbemesters en diverse andere producten beantwoordt Bucomat aan de behoeftes van de creatieve tuinier en aan de groeiende tendens van het moestuinieren.   

Naast deze brede waaier aan tuinproducten verdeelt Bucomat eveneens de verdelgtoestellen van Sandokan, de ultrasone ongedierteverjagers van Weitech en Silverline en de infrarood terrasverwarmers van Silverline.

Sinds 2015 verzorgt Bucomat de distributie van het bloempottenmerk Ecopot’s. Deze duurzame potten, vervaardigd uit gerecycleerd plastiek en steenpoeder hebben een hedendaags design, zijn vorstbestendig en passen bij elk type terras of interieur.

Met een enthousiaste groep aan medewerkers werkt Bucomat aan een duurzame relatie met de klant en dit voor de ganse Benelux.